Курани: Искам 12 точки до Коледа
Курани: Искам 12 точки до Коледа / netinfo
„Кевин Курани се завърна”, така германският таблоид „Билд” започва материала си, посветен на нападателя на Шалке, в който е поместено и кратко интервю с футболиста.

19 дни, след като разкъса мускулни влакна по време на мача с Енерги Котбус, Курани поднови тренировки заедно със съотборниците си и отново е нахъсан за успехи. „Ще играя в събота срещу Хановер”, закани се националът. „Вече не чувствам болки, готов съм. Много се радвам, че се завърнах след близо 20 дни отсъствие. Определено не обичам да гледам мачове от трибуните”, заяви нападателят на „кралско-сините”.

„Много е голяма разликата между нас и отборите на върха в класирането. Затова до зимната пауза трябва да направим максимума – да спечелим всичките четири срещи, да вземем 12 точки. Изисквам това от себе си и отбора. Прекалено много грешки допуснахме през този сезон. Най-накрая трябва да се събудим, за да можем през пролетния полусезон да постигнем нещо значимо. Имаме невероятна нужда от успех! Ако успеем, това ще ни дойде много добре”, каза Курани.