Куман: Това е финал, няма фаворит
Куман: Това е финал, няма фаворит / netinfo
Критикуваният в последно време треньор на Валенсия Роналд Куман даде пресконференция преди финала за Купата на краля срещу Хетафе довечера заедно с двамата капитани на прилепите Рубен Бараха и Карлос Марчена.

„Ще играем на финал за Кралската купа и трябва да се насладим на момента. Не играем на финал за Купата на краля и не можем да се борим за титлата всеки сезон”, заяви Куман.

„Не мисля, че има отбор-фаворит. Това е финал, в който и двата тима имат своите възможности да спечелят.”

„Изглежда, че в Хетафе са по-спокойни, но това е мач, в който всичко е възможно. Мисля, че единствената разлика между двата отбора е, че ние имаме по-опитни играчи.”

„В мачове като този опитът може да направи разликата. Мисля, че ще бъде тежък мач и за двата тима и не мисля, че има фаворит за спечелването на трофея.”

И двата отбора обичат да владеят топката и се чувстват неудобно, когато не я владеят. Това няма да бъде мач с много голове. Малките детайли ще решат мача, каза още холандецът.

Роналд Куман добави, че Хедвигес Мадуро е тренирал нормално в последните дни и в последния момент ще стане ясно, дали ще може да разчита на холандския полузащитник.