Крумов под въпрос за Марек
Крумов под въпрос за Марек / netinfo
Водещият голмайстор на Черноморец Пламен Крумов не тренира и днес със съотборниците си заради болки в дясното коляно, съобщиха от пресслужбата на бургазлиите.

Ръководството на тима е решено да не подлага на риск здравето на играча, което автоматично означава, че Крумов най-вероятно ще пропусне мача с Марек Дупница.

Останалите футболисти на Димитър Димитров - Херо са здрави с изключение на Ванчо Траянов и Костадин Дяков, за които ще се реши след тренировката в петък дали да се качат на клубния автобус.

Траянов има оплаквания от мача с Черно море. Халфът тренира със съотборниците си въпреки болките в бедрото, но лекарят на тима ще се произнесе утре дали е напълно готов за битката в Дупница.

Костадин Дяков пък получи нелепа травма на последната тренировка и ще се изчака до утре с вземането на решение дали да бъде включен в групата.
До края на шампионата, след двубоя с Марек на Черноморец Бургас предстоят две поредни домакинства срещу Ботев и Левски, гостуване на ЦСКА, домакинство на Вихрен и последен мач като гост на Литекс.