Кривия се отказа от националния
Кривия се отказа от националния / netinfo
Полузащитникът на Черно море Александър Александров – Кривия потвърди за Гонг, че повече няма да играе за националния отбор на България.

Александров, който бе повикан за контролата с Финландия на 26 март, обяви, че вече е разговарял със селекционера Пламен Марков и го е уведомил за решението си.

„Да не го правим на голям въпрос” – помоли да не се вдига излишен шум Алекс – „Имах разговор с Пламен Марков. Мисля, че се разбрахме, не мисля, че е необходимо да го коментираме.”

„Не очаквах да ме повикат, отдавна се бях отказал. Навремето, когато ми се играеше не получавах повиквателни. Мисля, че по съвсем човешки начин се разбрахме с треньора.”

„Не мога да не съжалявам, че когато бях в Левски и в Турция не ме викат. Формата ми сега не е такава, каквато в Турция, тогава играех много по-добре. Така съм преценил. Пожелавам успех на него (б.авт. - Марков) и на националния отбор.

„В Черно море се чувствам много добре. И с екипа на Левски и за тези пет години в Турция съм давал най-доброто от себе си. Така съм правил винаги.

„Не съжалявам за минали неща”, заяви философски Кривия, запитан, дали съжалява, че не се е завърнал на Герена през лятото и призна, че би се върнал, ако е бил получил покана от ръководството на сините.

„Сърцето ми е в Левски, но се разделят пътищата. Чувствам се добре във Варна и се надявам да продължа да радвам феновете. Имам договор за още две години и мисля да го изпълня. Левски има политика, която смятам за правилна, там искат да подмладят отбора си”, каза още Сашо Александров.