Кристиано не страда дълго, утеши се с непозната
Кристиано не страда дълго, утеши се с непозната / netinfo

След като съвсем наскоро Кристиано Роналдо разкара Нереида Гаярдо, звездата на Манчестър Юнайтед не страда дълго за испанката, а се утеши с непозната в Холивуд.

В малките часове на четвъртък срещу петък португалският национал бе спипан в луксозния си хотел “Бевърли Хилс” с непозната брюнетка.

След вечерно забавление с приятели, придружено с доста водка и коктейли, играчът бе зарадван от мениджъра си с приятна девойка. Двамата се оттеглили в стаята на Кристиано около 2 часа сутринта, информират таблоидите на Острова.

“Агентът на Крстиано не искаше той да си губи времето и да остава сам, затова му осигури красива брюнетка, която се мотаеше в бара вечерта. Кристиано реши да се възползва и след като си изпиха питиетата, той я отведе в стаята си”, каза запознат.

Роналдо, който се движи благодарение на патерици и все още се възстановява след операцията на крака, удари един два коктейла - White Russian, който се прави от водка, ликьор с вкус на кафе и крем, и втори - от ананасова водка.

По-рано вечерта футболистът е вечерял в ресторант “Мадео” заедно със свои приятели.

“Той реши, че иска да се срещне с жена тази нощ и заяви, че има за цел да открие хубаво американско момиче”, разкри още източник пред “Daily Mail”.