Костадинов: Спрете трансферните спекулации
Костадинов: Спрете трансферните спекулации / netinfo

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов призова медиите да спрат спекулациите за футболисти, идващи в „червения” клуб. Днес Костадинов, заедно с изпълнителния директор Александър Гарибов посетиха лагера на ЦСКА в Правец за представянето на новите футболисти на „армейците” Моралес и Ододжи.

На срещата с медиите обаче не присъства президентът на ЦСКА Александър Томов. Той все пак ще пристигне в Правец по-късно днес, но не във връзка с футболния отбор, а за да представи в местния университет своята книга „Оптимистични прогнози за бъдещето на България”.

На официалното представяне на новите попълнения Даниел Моралес заяви, че е много доволен от трансфера си в ЦСКА. „Първото и най-важно за мен е, че старши треньорът Пламен Марков е харесал играта ми. Аз съм тук за титли и купи, така че моите цели и тези на клуба напълно съвпадат.”

Другият нов футболист на „червените” Ододжи, който приема българското има Митко Георгиев, също изрази задоволство от трансфера си. „Най-важното за мен е, че вече съм играч на ЦСКА,” заяви нигериецът.