Костадинов: Ще решим за Морац след прегледите
Костадинов: Ще решим за Морац след прегледите / netinfo
Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че решение относно евентуалното ново попълнение на тима Митя Морац ще бъде взето едва, след като стане ясно какво е здравословното му състояние. Словенският национал не взе участие в последната контрола на „червените” на холандска земя срещу Валвийк (1:1), заради травмата му.

„Не знаехме, че има разтежение, просто ще се опитаме най-бързо да го възстановим и да го използваме. Всичко зависи обаче от неговото здравословно състояние. Ще бъде прегледан в понеделник и вторник в София и евентуално тогава ще му бъде предложен договор”, сподели Емил Костадинов.

Колкото до сумата, която Левски трябва да изплати на ЦСКА за счупените седалки, Костадинов сподели: „Мисля, че ще се стигне до отнемане на три точки от актива на синия отбор, ако не си платят дълга за счупените седалки.”

„Мисля, че отборът добива облик. В последните дни има натрупана доста умора, но до първия мач с Литекс, това ще бъде отстранено. Всички мачове са важни, а дали този двубой с Литекс е най-важният, ще покаже следващата година. Какво трябва да се направи? Отборът да се освежи, защото се натрупаха доста тежки тренировки”, сподели след края на двубоя с Валвийк Костадинов.

„Непрекъснато има интерес към някой от нашите играчи и това е нещо нормално, но като нещо по-конкретно засега няма. Колкото до Зерара , в понеделник спортно-техническото ръководство ще реши дали ще му бъде предложен договор”, сподели още шефът на „червените”.

Относно проблема със стадион „Българска армия”, Костадинов бе категоричен, че на първи август всичко ще бъде наред, за да може отборът да играе на това съоръжение.