Кокичетата цъфтят, Филип се радва
Кокичетата цъфтят, Филип се радва / netinfo
Кениецът в състава на волейболния ЦСКА Филип Мейо е най-щастливият от високите температури. Хубавото, слънчево и топло време се отразява изключително положително на ръстовия разбивач. Гонг научи, че след като в София термометрите показаха 20 градуса и кокичетата разцъфтяха, Филип показва невероятно по-добро психическо и физическо състояние. Кениецът бележи много по-добър отскок. В ЦСКА дори се шегуват: „Какво ли ще покаже и стане с Мейо, ако стане 30 градуса? Сигурно ще лети!”.

Всички в червения тим са готови за двата предстоящи мача с Пирин (Разлог). На 29 февруари и 1 март от 18 часа в зала „Васил Симов” ЦСКА ще се опита да вземе първи успех над „ахилесовата си пета” този сезон – Пирин. Сериозна е подготовката и надъхването на 4-ти километър.

От своя страна тимът на Любомир Герасимов продължава да има проблем с венецуелеца Франсиско Сотелдо. След като разпределителят не игра срещу Левски Сиконко заради проблем с рамото, той сега не тренира вече 4 дни поради простудно заболяване. По всяка вероятност Константин Митев ще бъде плеймейкър за Пирин. Съставът пристига в София утре.

Още от първата ваза на НВЛ тази година Пирин печели сблъсъците си с ЦСКА, остава единственият тим без поражение от червените. От своя страна волейболистите на ЦСКА искат да останат лидери в класирането.

 

СЕДМИ КРЪГ

29февруари 1,2,3 март 2008г.

29.02

18.00

ЦСКА

ПИРИН БАЛКАНСТРОЙ

01.03

18.00

ЦСКА

ПИРИН БАЛКАНСТРОЙ

01.03

18.00

ЧЕРНО МОРЕ БАСК

МАРЕК ЮНИОН ИВКОНИ

02.03

18.00

ЧЕРНО МОРЕ БАСК

МАРЕК ЮНИОН ИВКОНИ

29.02

18.00

ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМИК

ЛЕВСКИ СИКОНКО

01.03

18.00

ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМИК

ЛЕВСКИ СИКОНКО