Клинсман: Вървим по план
Клинсман: Вървим по план / netinfo
Наставникът на Байерн Мюнхен Юрген Клинсман разкри, че е доволен от работата, която неговите момчета са свършили досега в предсезонната си подготовка, като добави, че всичко върви по план.

Въпреки загубата за Суперкупата на Германия от Борусия Дортмунд в средата на седмицата, Клинсман сподели, че е удовлетворен от прогреса на тима си.

„Движим се по план, играчите се справят отлично със задачите, които им поставям и са доста отдадени. И последните ни играчи, които участваха на Евро 2008 вече са при нас от около седмица. Сега започват да навлизат във форма и да възвръщат ритъма си”, заяви спецът.

„Онези, които тренират с тима от 30 юни очевидно имат предимство в това отношение, като това се видя и в мача с Дортмунд. В оставащите ни контроли – с Дортмунд, Кьолн, Токио и Интер, ще се изправим срещу противници, притежаващи много класа”, добави бившият немски национал.

„На този етап, крайните резултати от проверките не ни говорят нищо. Разбира се, по-добре щеше да бъде за нас, ако бяхме победили. По-важното е, че след контролите ще знам къде всеки играч ще трябва да подобри играта си”, посочи още наставникът на Байерн Мюнхен.