Класнич: Готов съм!
Класнич: Готов съм! / netinfo
Футболистът на Вердер Иван Класнич вече се чувства напълно готов да се завърне в състава на старши треньора Томас Шааф. Нападателят най-вероятно ще облече „зеления” екип в мача от 14-ия кръг на Бундеслигата срещу Енерги Котбус за първи път, от както претърпя трансплантация на бъбрек,.

„Бременските музиканти” имат сериозни проблеми с офанзивните футболисти, така шансът Класнич да се завърне в игра, е напълно вероятен. Уго Алмейда е с разкъсани мускулни влакна и няма да вземе участие в срещата с Станислав Ангелов и Димитър Рангелов. Бубакар Саного също е с травма в коляното и няма да бъде на разположение на Шааф.

„Ако има смисъл от включването на Класнич и ако той може да издържа на напрежението, тогава ще помислим по този въпрос”, заяви наставникът на Вердер.

Хърватският нападател обаче е на друго мнение: „Готов съм! Не съм демонстрирал слабост, показателите ми са добри. Моята е цел е Бундеслигата. Ако успея и взема участие в мач на Вердер, това ще бъде едно потвърждение за неимоверните ми усилия. Ще означава, че съм написал една нова история. Много хора ще се зарадват, ако играя”.