Кейрош: Завинаги оставам фен на Манчестър Юнайтед
Кейрош: Завинаги оставам фен на Манчестър Юнайтед / netinfo
Карлош Кейрош излезе с официално съобщение, след като от Манчестър Юнайтед го пуснаха да поеме националния отбор на Португалия.

„С голяма болка на сърцето напускам най-великия клуб в света, след пет фантастични години. Това бе един наистина специален период в моя живот, както в професионален, така и в личен аспект. Аз съм голям късметлия, заради възможността да работя тук – в тези първокласни съоръжения с този изключително професионален екип.

Играчите, както на терена, така и извън него, бяха просто невероятни. И на тях дължа голяма благодарност за усилената им работа, професионализъм и най-вече за представянето им. Чувствам, че успяхме да изградим основата за следващите поколения.

Разбира се, нашият успех като едно семейство, се дължи и на отличното лидерство на семейство Глейзър, бордът на директорите, Дейвид Джил, и не на последно място на сър Алекс Фъргюсън. Специално към него искам да отправя специални благодарности за вярата, която показа в мен, както и за знанията и енергията, която притежава и от която аз ще почерпя сили и увереност за новата ми роля като национален селекционер на Португалия.

Завинаги ще остана фен на Манчестър Юнайтед и ще се възхищавам на този клуб, и завинаги оставам благодарен за това, което той направи за мен. В заключение, искам да пожелая на отбора и всички в него, да продължават с успехите в предстоящите години, и да продължават да се радват на атрактивен стил, печеливш, оценяван по целия свят – това е марката Манчестър Юнайтед.”