Кажете истината!
Кажете истината! / netinfo

Ботев е продаден! Факт от снощи! На кого? Това е въпросът от последния близо месец. От сега мога да гарантирам - точен отговор не чакайте. Феновете на „жълто-черните” заслужават да разберат кой е новия месия, който ще трябва да вдигне отбора и да го изстреля към върховете както обеща досегашния собственик на клуба Димитър Христолов. Ясно е, че новите хора не искат да се разкрият и съм почти убеден, че няма да го направят поне скоро.

Убеден съм, че от вчера до днес нито един фен на „канарчетата” не се е зарадвал истински на сделката. Ще попитате защо? Ами защото със сигурност им е останал един горчив вкус в устата, който няма как да го прогонят дори и с дузина пакетчета дъвки. Защото, когато има нещо скрито и тайно, както е в случая, въпросите изникват един след друг, а липсата на отговори дрънкат на кухо.

Г-н Димитров (Боби) и г-н Андреев (Христо). Ясно е, че вие ще управлявате клуба от тук нататък. Имате на разположение около 6 часа да намерите правилните отговори на въпросите, които ще ви бъдат зададени на насрочената пресконференция. Гарантирам, че те няма да са един и два и ще изискват конкретика. Със сигурност знаете, че поемате тежък кръст с марка „Ботев”, със сигурност знаете колко много тежи той, особено когато трябва да го изправите, а и знаете колко по-тежко е когато го носите вие и когато не всичко зависи от вас. Отговорността вече не е в ръцете на Христолов, а във вас фронтмените на Новия Ботев Пловдив, ако хората, които дават парите, останат анонимни.

Пожелавам ви успех и дано успеете, защото Ботев и феновете на Ботев заслужават един по-силен, по-организиран и по-качествен отбор, за който се борят и мечтаят от години.