Карагър призова американците: Дайте пари на Рафа
Карагър призова американците: Дайте пари на Рафа / netinfo
Защитникът на Ливърпул Джейми Карагър призова американските собственици на клуба да дадат необходимите пари на Рафаел Бенитес, който да направи добра селекция и отборът да бъде конкурентноспособен на Манчестър Юнайтед и Челси.

„Юнайтед спечели титлата през миналата година и след това похарчиха 50 милиона паунда за трансфери. Ако Челси не спечели титлата през този сезон най-вероятно господин Абрамович ще извади 100 милиона паунда за нови попълнения”, сподели бранителят.

„Ние се представяме добре в Европа, след като Рафа застана начело на отбора, но не може всяка година да се класираме за финала в Шампионската лига и е важно как се представяме в Премиършип”, добави Джейми.

„Много е трудно да се противопоставиш на Челси, тъй като те имат Роман Абрамович, но смятам, че ние може да се представяме много по-добре, ако собствениците на клуба отделят необходимите средства”, каза Карагър.

„Запалянковците не искат да слушат споровете между двамата собственици на клуба. Те искат да чуят мнението на играчите и на мениджъра”, допълни защитника.

„Аз съм 100% сигурен, че Рафа ще остане. Сега е важно собствениците да му дадат необходимите пари и той да направи трансферите, които иска”, завърши Карагър.