Канатларовски: Рано е да говорим за продажба на Даксон
Канатларовски: Рано е да говорим за продажба на Даксон / netinfo
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски заяви, че все още е рано да се говори за продажба на Даксон да Силва и в началото на следващата седмица в отбора ще бъдат привлечени двама нови футболисти.

„В подготвителния период постигнахме доста добри резултати, но мачовете от първенството са от съвсем друго естество. Мога да кажа, че сме готови за началото на сезона”, сподели македонският специалист.

„Все още селекцията не е приключила. Търсим още двама футболисти. Сигурно ще бъдат от чужбина, но те трябва да са класни и да направят разлика от тези, които имаме”, добави наставникът на „смърфовете”.

„Искам да вземем халф и нападател. Ще вземем футболисти в рамките на нашия бюджет и сме на път да решим тези наши проблеми. Въндев и Галя Топалова се разбраха и той ще остане в нашия отбор”, каза старши треньорът на Локомотив Пловдив.

„Даксон да Силва има голям потенциал, но неговото късно присъединяване към отбора ще наложи да работим допълнително с него. Рано е да говорим за негова продажба”, завърши Канатларовски.