Канатларовски: Не ни интересуват проблемите на Спартак Вн
Канатларовски: Не ни интересуват проблемите на Спартак Вн / netinfo

"Спартак Вн е в тежка ситуация, но нас техните проблеми не ни интересуват. Ние отиваме там да играем добър футбол и да вземем точки. Виждате, че въпреки множеството кадрови проблеми, които имаме се опитваме да играем нападателно и атрактивно. Никой от контузените до момента няма да е възстановен за мача със Спартак и е възможно в групата отново да попаднат юноши".

Това заяви днес треньорът на Локомотив Пловдив - Драган Канатларовски по повод предстоящото гостуване на неговия отбор на борещия се за оцеляване варненски тим.

Заради пълния лазарет македонецът ще привика още един юноша от школата - капитанът на Старша Б Христиан Попов, който доскоро лекуваше заболяване.

Заедно с имената на Стайко Стойчев, Любомир Цеков, Веселин Марчев и Георги Неделчев футболистите в юношеска възраст стават петима.

След заниманието в 18.00 ч. днес ще стане ясна и групата от 18 футболисти, която утре в 8.30 сутринта ще отпътува за морската ни столица. По път, клубният "Мерцедес" ще спре за обяд в Несебър. Пловдивската делегация ще отседне в курорта Златни пясъци.