Кан пак бесен на съотборниците си
Кан пак бесен на съотборниците си / netinfo
„Вулканът Кан пак изригна”, пише германският таблоид „Билд” в материала си, посветен на темпераментния вратар и Байерн. Стражът е много ядосан на съотборниците си заради допуснатото реми 1:1 с португалския Брага в УЕФА в четвъртък вечерта.

„Помислихме си, че това ни стига и проспахме почти целия мач. Липсваше ни воля, хъс и страст. Опитахме се да се промъкнем между капките, но това не стига”, заяви разяреният Оливер Кан. Старши треньорът на баварците Отмар Хитцфелд напълно се съгласи с обвиненията на капитана. „Говорих с Оливер и съм съгласен с него. В състава ни има изключителни футболисти. Но когато виждаш, че ти трябва още, трябва да се стегнеш и да запретнеш ръкави. 80-90% от възможностите не стигат. Трябва още”, каза швейцарският специалист.

Байерн гостува на Арминия Билефелд утре в среща от поредния кръг на Бундеслигата. „Този мач също ще бъде истинска битка. Но ако играем така, както в четвъртък, ще имаме проблеми. Липсва ни борбеният дух, а само с качества шампион не се става”, каза още Хитцфелд.