Калиакра победи Панайот Волов в последна контрола
Калиакра победи Панайот Волов в последна контрола / netinfo
Калиакра победи с 2:1 Панайот Волов (Шумен) в последна проверка преди подновяването на първенството на Източна "Б" група.

За домакините головете вкараха Стефан Славов (70) и Георги Станчев (77), за гостите Румен Калчев (80). Тимът от Каварна доминира през целия мач, създаде 7-8 чисти голови положения, но вкара гол 20 минути преди последния съдийски сигнал.

Треньорският щаб на Калиакра вкара в игра двайсет и двама състезатели, на трибуната остана единствено Милен Христов, който все още лекува контузия.

"Доволен съм от играта, показаното се доближава до това, което искаме да покажат момчетата през първенството, но ме притесняват многобройните им пропуски", каза главният мениджър на Калиакра Велислав Вуцов. Той не скри опасенията си, че някои отбори от групата могат да използват нерегламентирани средства, за да попречат на Калиакра да влезе в "А" футболна група.

"Затова през пролетта трябва да бъдем с 2-3 класи над останалите, моля се само спорът между претендентите да се реши на терена", добави Велислав Вуцов.