Кака: Няма място за отчаяние
Кака: Няма място за отчаяние / netinfo
Полузащитникът на Милан Кака вярва, че отборът му все още не е загубил шансове да се класира на полуфинал в Шампионската лига, въпреки че отборът му направи 2:2 у дома срещу Байерн Мюнхен.

Бразилецът смята, че място за отчаяние няма, въпреки допуснатите два гола.

„Не мисля, че отчаянието ще ни помогне,” каза Кака пред УЕФА.”Байерн заслужава нашето уважение, не само заради историята си, но и заради класните си играчи, но Милан може да спечели в Мюнхен. Чувствам, че това ще е един от историческите двубой, които Европа ще помни.”

На два път в първи мач Милан допусна изравняване. „Победата бе в ръцете ни и фактът, че ни се изплъзна между пръстите с последния удар в мача, ни накара да напуснем тъжни „Сан Сиро”,” призна Кака.

Добрите резултати, постигани от Милан в Мнхен обаче вдъхват увереност на Кака. „Ние сме убедени, че можем да ги надиграем пред собствената им публика. Като казвам, че можем, нямам предвид, че ще го направим със сигурност, но е важно да играем с изправени глави.”

Кака, освен всичко друго, е и водещ реализатор на Шампионската лига през сезона, със седем попадения. „Головете се бележат заради отбора и аз искам да вкарам още, за да продължаваме все по-напред и по-напред. Ако мои съотборник реализира няколко хеттрика, за мен това няма да е никакъв проблем.”

Още спортни новини в Gong.bg