Кака и Пато готови за Арсенал
Кака и Пато готови за Арсенал / netinfo
Бразилските перли Кака и Пато ще бъдат възстановени за първия осминафинал от Шампионската лига срещу Арсенал на 20 февруари, съобщават от Милан.

18-годишният Пато, който започна изключително добре кариерата си в Калчото, вкарвайки четири гола в шест мача, нарани левия си глезен в двубоя срещу Фиорентина, в който отбеляза единственото попадение.

Имаше съмнения, че младокът ще бъде извън игра за три седмици, но последното изследване на скенер показа, че той ще се появи на терена по-скоро от очакваното.

„Състоянието на глезена му днес е по-добро. Той може да се движи без да изпитва болка и ние сме оптимисти. Мисля, че той може да се възстанови на време за гостуването на Арсенал”, каза лекарят на Милан Жан-Пиер Меерсеман.

Най-добрият футболист в света за миналата година Кака се оплаква от хронични болки в коляното и ще пропусне мача със Сиена през уикенда, но със сигурност ще бъде готов за мача в Лондон, увери д-р Меерсеман.

Добрите новини за треньора на росонерите Карло Анчелоти не свършват дотук. Другата радваща вест е, че лекуващият се от травма в бедрото Дженаро Гатузо може да бъде възстановен за реванша с Арсенал в началото на 4 март.