Йовов: Ще се върна в Левски
Йовов: Ще се върна в Левски / netinfo

Преминалият в кипърския Арис Лимасол Христо Йовов призна, че се разделя с Левски не по възможно най-добрия начин, но споделя, че с удоволствие би се завърнал в Левски.

 

Бижутера заяви, че остава приятел с всички на Герена и че най-хубавият му миг в синьо не е гола срещу Олимпик Марсилия, а влизането на тима в Шампионската лига.

 

„Може да се каже, че всичко приключи успешно, надявам се всичко отново да тръгне позитивно”, каза Йовов, след като подписа личния си договор с Арис.

 

„След като съм приел условията, значи съм доволен. Бях там, видях, доволен съм, всичко ме задоволява. Мисля, че е добре за мен и за моето семейство.”

 

„Договорът е за година и половина с опция за повече. Президентът ми даде уверение, че няма проблеми. За колкото искам, за толкова подписвам.”

 

„Запознат съм с тима. Бях там, треньорът го познавам, видях отбора, смятам, че съставът има потенциал и това е мястото, на което заслужава да бъде.”

 

„Раздялата с Левски с получи не така както трябва, но това е живота. Това е футболистът, когато не е нужен, такава е орисията му. Това е нормално”, споделя Христо Йовов.

 

„Към никой нямам лоши чувства. Всички си вършехме работата добре. Това е нещо нормално. С всички съм приятел, дори с много от хората сме приятели и извън терена. Утре ще мина, когато тренират, да си взема довиждане и се надявам всичко да е наред.”

 

„В последната година и половина или две Левски наистина стана европейски клуб, както футболистите, така и публиката. На феновете искам да кажа да продължават по същия начин и да подкрепят отбора, защото сега ще е тежко.”

 

„Този отбор ми е дал доста позитивни емоции. Аз съм юноша на клуба, така че в никакъв случай не мога да махна с ръка. Този отбор винаги ще е част от мен.”

 

„Всичко е възможно във футбола. След време може би мога да работя в Левски, не е затворена вратата за мен. Надявам се да се обръща внимание на всички, които са от този отбор.”

 

„Влизането в Шампионската лига е най-хубавият момент за мен. Наистина щастлив видях целия отбор и всички около мен, и всички фенове, когато отстранихме Киево”, припомни си Бижутера славните мигове със синята фланелка.