Йовов: Ако се върна в Левски, ще е супер
Йовов: Ако се върна в Левски, ще е супер / netinfo
Нападателят на Арис Лимасол Христо Йовов сподели в интервю за Гонг, че би се чувствал отлично, ако се завърне в бившия си клуб Левски.

„Всичко зависи от много неща. Разбира се, че ако се върна в Левски, за мен ще е супер. Ще съм си в България. Трябва да имам предложение, за да направя своя избор”, сподели Бижутера.

„Постоянно говоря с много хора от „Герена”. Такива конкретни неща не сме говорили. С удоволствие бих играл в Левски по всяко време, но нещата не зависят само от мен, както винаги”, продължи по темата доскорошният национал на България.

Йовов, чийто тим Арис Лимасол няма реални шансове да се спаси от изпадане в Кипър, не скри, че семейството му се чувства отлично на острова на Афродита.

„Отборът има някакви минимални шансове да се спаси, но едва ли ще се получи. Досега не ми се е случвало нещо подобно, но има време и ще измисля нещо. Дочува се, че към мен има интерес. Може да остана и тук в Кипър, защото условията наистина са много добри. Гледам как детето ми расте тук, няма зима, не се разболява. На жена ми също много й допадна в Кипър”, заяви още Христо Йовов.

Нападателят допълни, че ако има конкретни оферти от Левски и от кипърски клуб, тогава би се замислял над това, какъв да бъде изборът му.

„Кипърското първенство не се крепи на местните футболисти. Има клубове, които играя изцяло с футболисти от чужбина. Поради тази причина не смятам, че националният им отбор може да е проблем за България”, каза Йовов. Кипър е съперник на българския национален отбор по пътя към Световното първенство в ЮАР през 2010.

„Предполагам, че предстоят разговори и с отбора на Апоел Тел Авив. Преди отказах на този клуб, но сега може да замина и за Израел. Все още смятам, че е твърде рано да се говори за тези неща”, спомена още лявото крило на Арис.

„Всички от треньорското ръководство на Левски и от щаба много добре ме познават. Ако искат да се върна в Левски, ще знаят защо го правят. Аз също ще знам защо се връщам в Левски”, завърши интервюто си за Гонг Христо Йовов.