Йорданов: Сами си направихме мача труден
Йорданов: Сами си направихме мача труден / netinfo

Евгени Йорданов, който се превърна в герой за ЦСКА, отбелязвайки победното попадение за червените срещу Спартак заяви, че домакините сами си са направили мача труден. Йорданов бе точен в 84-ата минута и по този начи донесе поредните три точки в актива на лидера.

 

„Сами си направихме мача труден. Ако самите ние не си попречим, никой не може да ни попречи да завършим на първо място. Радващото все пак, че показахме характер и взехме мача”, коментира Йорданов след срещата.

 

„И за мен е необяснимо, че трябваше да треперим до последните минути. Феновете са в правото си да бъдат недоволни. Ще се постараем в следващите мачове да поправим грешките си”, каза още нападателят.

 

Той допълни, че въпреки важния си гол за тима и слабата форма в която се намира Неи, все още не се чувства сигурен титуляр.

 

„Дали ще бъда титуляр в следващите мачове може да реши единствено старши треньорът. Важното е всеки от нас да показва желание и старание на тренировките и в мачовете, когато му се гласува доверие.  Радвам се, че успях да вкарам днес. Всеки един можеше да бъде на мое място. Важното в случая е, че продължаваме победния си ход.”, завърши голмайсторът на червените.