Йорданов и Зе Руи върнати в групата на ЦСКА за мача с Локото
Йорданов и Зе Руи върнати в групата на ЦСКА за мача с Локото / Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Евгени Йорданов ще води атаката на шампионите в утрешното гостуване на Локомотив София.

Йорданов имаше проблеми с контузия и не попадна в групата за мачовете на червените срещу Черно море и Локомотив Пловдив. След като вече е възстановен и след отчайващите изяви на другите нападатели на армейците Йорданов със сигурност ще получи доверието на Димитър Пенев за утрешния мач.

Португалецът Зе Руи, който не разполагаше с доверието на Стратега, е попаднал в разширения състав. Шанс за изява ще има и Александър Тонев, който все по-рядко попада в тима на Пенев. От групата на червените за столичното дерби отпадна младият Мартин Тошев, който получи шанс за изява, но според треньорския щаб не го е оправдал.

Големите липсващи за ЦСКА срещу Локомотив София ще са Владимир Манчев, който все още лекува травмата, получена на вечното дерби и наказаният заради пет жълти картона Маркиньос.

ЦСКА: Даниел Беконо, Павел Виданов, Александър Бранеков, Иван Иванов, Филипе Машадо, Тодор Янчев, Викторс Морозс, Удожи, Филипе Да Коща, Гардар Гунлаугсон, Венцислав Велинов, Митя Морaц, Йордан Тодоров, , Николай Чипев, Ели Маркес , Владислав Златинов, Здравко Лазаров, Зе Руи, Александър Тонев, Евгени Йорданов.