Йордан Минев: Мисля, че ме викат за ляв защитник
Йордан Минев: Мисля, че ме викат за ляв защитник / gong.bg
Пълният дебютант в националния отбор Йордан Минев заяви за Гонг, че е изключително доволен от повиквателната за контролата срещу Сърбия. „Имах някаква надежда, че могат да ме повикат. Пламен Марков не е разговарял лично с мен. Новината научих от брат ми, който ми се обади и ми честити. Още нищо не знам. Не знам кога ни събират и други подробности. Тепърва ще разбера”, коментира Минев. Той заяви, че предполага, че ще бъде използван като ляв защитник. „Видях състава. Има двама десни бекове и двама леви. Предполагам, че ще съм ляв. Аз от много време играя добре и всеки път се надявах на нещо. Последните мачове наистина играх много добре”, каза Минев.

Футболистът на Ботев пожела на брат си Веско, който играе в Левски, също скоро да получи повиквателна за националния отбор. Колкото до трансфера в италианския Виченца Данчо заяви: „Димитър Христолов е в Италия и утре има среща с шефовете на Виченца. Ще разговаря за моите условия и би трябвало да подпише всички документи, които са нужни. Докато не ми звънне да ми каже, че всичко е точно, има напрежение. Не смея да се зарадвам, че уж е сигурно до последно, но в последния момент се обръща каруцата. Христолов ми каза, че са харесали Веско на мача на Левски и ЦСКА. Искаше ми диск с изявите на брат ми. Знам, че са го харесали, но не знам как ще се развият нещата”.

Един от най-постоянните футболисти на „канарчетата” сподели, че все още не се е усетило новото управление на Ботев. „За момента всичко си е по старо му. Предполагам, че след Нова година нещата ще се променят”, каза Минев.