Йешич отмъква Павловс от Левски
Йешич отмъква Павловс от Левски / netinfo
Бившият треньор на Литекс Миодраг Йешич, сега треньор на румънския Отопени, е на път да отмъкне искания от Левски латвийски вратар Андрейс Павловс, научи Гонг.

Изкаралият пробен период при „сините” вратар е примамван от сърбина и румънския му тим с двойно повече пари, отколкото се е договорил с Левски. В заверата активно участва и недолюбваната от българските мениджъри Каталина Паунич, която живее в България и се прочу около някои трансфери в ЦСКА.

Андрей Павловс в момента играе за Вентспилс и продължава участието си в предварителните кръгове на Шампионската лига. Предстои му реванш с Бран Берген и ако го отстрани, ще срещне в трети кръг Олимпик Марсилия.

От Левски бяха договорили вратаря да пристигне в България, след като приключи участието на сегашния му тим в евротурнирите, и се надяваха това да стане още тази седмица. Въпреки че Павловс не може да играе за „сините” в евромачове, той бе харесан за трансфер. Сега обаче се появи проблемът „Отопени и Йешич”.

Дотук Левски не е решил нито един от трите си трансферни проблема - не намери класен офанзивен халф и вратар, а не е сключил договор и с Георги Христов. В сряда изтича срокът за картотекиране на играчи за евротурнирите.