Иво Тонев: Единствената цел пред Локо Сф е отстраняването на Рен
Иво Тонев: Единствената цел пред Локо Сф е отстраняването на Рен / netinfo

Увереност в силите на отбора и самочувствие преди двубоите от турнира за купата на УЕФА демонстрира изпълнителният директор на Локомотив Сф Иво Тонев. На пресконференция в Пресклуб „България” шефът в червено-черния тим заяви, че единствената цел е отстраняването на Рен.

„Французите са солиден отбор, но това само може да ни мотивира двойно повече за добра игра. Искам да отправя апел към всички фенове на футбола в София да дойдат да ни подкрепят в четвъртък вечер, за да бъде създадена максимално добра обстановка за изява на нашите футболисти.”

Тонев заяви, че играчите, изкарали си лекомислени жълти картони в мачовете с Оцелул, вече са глобени. Поради натрупани картони за първия двубой с французите „изгоря” Георги Марков.

Тонев нарече „абсолютно несериозни” някои писания за конфликт между него и старши-треньора Стефан Грозданов. „Лично аз го поканих в клуба преди три години и половина. Може понякога да сме имали някои различни виждания, но това е съвсем нормално в съвместната работа”, каза той.