Ивелин Попов: Стилиян каза, че ние сме най-добрият отбор в България
Ивелин Попов: Стилиян каза, че ние сме най-добрият отбор в България / gong.bg
Капитанът на Литекс Ивелин Попов бе в много добро настроение на днешната тренировка на „оранжевите” преди сблъсъка с Астън Вила за Купата на УЕФА. Въпреки крехката си възраст, Попов е лидер на своя тим и е готов утре отново да го покаже на терена.

„Добре се чувствам, мобилизиран напълно, спокоен най-важното. Целия отбор излиза да покаже на себе си, и на феновете, че сме голям отбор. Тук винаги е добро настроението, като има резултати, има и настроение,” заяви нападателят.

Относно класата на съперника, Ивелин отбеляза:„Изненадан съм от играта на Астън Вила срещу Тотнъм, гледах ги и в предния им мач с Ливърпул, когато играта им бе корено различна. Мисля, че треньорът ги е разузнал достатъчно и ще ни каже какво да правим. Те са сериозен тим, ние сме по-млади момчета, но вече натрупахме доста сериозни срещи зад гърба си и сме по-спокойни.”

„Всеки ден се чуваме по телефона със Стилиян Петров, за този мач нищо конкретно не сме си говорили. Той каза, че знае, че Литекс е най-добрия отбор в България в момента. Това е , всички се съобразяват с нас,” завърши със самочувствие Ивелин Попов.