Иванков: Изненадан съм, дано не съм изиграл последния си мач за България
Иванков: Изненадан съм, дано не съм изиграл последния си мач за България / netinfo
Вратарят Димитър Иванков не скри, че е изненадан от липсата на повиквателна за контролата между България и Сърбия.

„Изненадан съм, че не ме повикаха. Никой не е говорил с мен, явно това си е решение на треньора. За мен няма проблеми, аз се съобразявам с решението на ръководството. Пак ще кажа, че съм изненадан”, заяви в интервю за Гонг стражът на Бурсаспор.

„Треньорът определя състава и групата за даден мач. България разполага и с други добри вратари в лицето на Гошо и Стоян. Те ще се справят в проверката срещу Сърбия”, продължи Димитър Иванков.

„Имах контузия преди мача с Грузия. Не беше нещо сериозно, но изискваше необходимото внимание. След това играх за клубния си тим, което беше четири дни по-късно. Съобразих се с мнението на докторите, разбира се и аз си казах думата”, разказа Митко Иванков.

„Може и това да е една от причините да не ме повикат. Нямам представа. След мача с Грузия никой не е говорил с мен. Треньорът решава, а аз съм длъжен да се съобразя с неговото мнение”, сподели още по въпроса опитният вратар.

„Надявам се мачът с Италия да не ми е бил последният за България. Няма никакъв проблем, когато ме повикат да се отзова. Аз винаги съм горял, когато съм играл за България. Надявам се това да не е последният ми мач, но дори да е така, животът продължава”, завърши Димитър Иванков.

Вратарят допълни, че в държавния тим не е имало скандали след срещата в Тбилиси. Според него атмосферата в тима е добра, въпреки липсата на приличен точков актив. Иванков е на мнение, че следващата квалификация срещу Ейре ще е от решаващо значение за второто място в групата.