Иван Колев: Повиках най-добрите за мача с Румъния
Иван Колев: Повиках най-добрите за мача с Румъния / Gong.bg
„Голяма част от мачовете ни до този момент бяха и като селекция за нас”, заяви селекционерът на младежкия ни национален тим Иван Колев. В сряда нашите играят последната си контрола за годината срещу Румъния. Мачът е в град Каракал от 14 часа.

„Дотук работехме за изграждането на физиономията на тима, за избистрянето на тактиката. Този период приключи и затова потърсихме сериозен съперник като Румъния. Взел съм в тима играчите, които се представиха най-добре в този период на селекция. На практика от тази контрола започваме да работим по тънкостите, по детайлите на играта”, каза още младежкият селекционер.

Колев добави, че от повиканите 18 играчи към тима не се е присъединил единствено Николай Дюлгеров, който има мач със своя Миньор срещу Черноморец днес. С контузии са халфът на Литекс Момчил Цветанов и бранителя на Левски Тодор Стоев. На следобедната тренировка ще стане ясно дали двамата ще пътуват за Румъния. Ако това не стане, техни заместници ще бъдат Страхил Попов от Литекс и Венцислав Иванов от Миньор Перник.

„Досега никой не е наблюдавал Румъния, защото този мач фактически се явява първи официален за тях. Информацията ми за техните амбиции и цели съм я намерил в Интернет”, завърши специалистът.