Иван Колев: Бяхме безобразни
Иван Колев: Бяхме безобразни / netinfo
Волейболистът на ЦСКА Иван Колев коментира след загубата от Левски с 0:3 гейма в контрола днес, че поражението е дошло напълно закономерно с оглед играта на „червените”.

„Играхме безобразно и е нормално да загубим. Нищо не се получаваше в нашата игра. Хубаво е поне, че това се случва в контрола, а не в официален мач. Имаме време да ги изчистим тези неща, не е нещо притеснително и ще оправим играта си. Мотивирани сме в Италия да покажем добра игра. Ще играем срещу силни отбори. Пренавити не сме, но много мотивирани със сигурност.Случва се на всеки един отбор да играе както ние го направихме днес. Лошото, че в първия и втория гейм не успяхме да излезем от кризата. Гледаме спокойно на нещата”, коментира Иван Колев.

От лагера на Левски Сиконко, в лицето на Методи Ананиев, заявиха: „За разлика от предишния мач, в този показахме на какво сме способни. Играхме спокойно и се радвахме за всяка точка и естествено стигнахме до успеха с 3:0. След като обсъдихме загубата от миналия път, този път си пролича, че сме си разяснили всичко. Заедно с треньора и момчетата си казахме грешките и това мисля, че това беше абсолютно достатъчно.”

Чуйте целите интервюта в прикачените аудио файлове.