Иван Иванов: Надявам се да бъда титуляр в ЦСКА
Иван Иванов: Надявам се да бъда титуляр в ЦСКА / netinfo
Защитникът Иван Иванов изрази увереност, че ще може да си извоюва титулярно място в състава на ЦСКА през новия сезон. Както е известно юношата на „червените” игра под наем в тима на Локомотив Пловдив, но се завръща в редиците на „армейците”, след като договорът му изтече.

Иванов няма да вземе участие в последната среща на „черно-белите” срещу Пирин, тъй като е наказан.

Бранителят благодари на вече бившите си съотборници и клубно ръководство за предоставения шанс през този сезон. Иванов бе един от играчите с най-постоянни изяви и не случайно попадна в Топ 3 на най-добрите младоци в А група.

„Чисто професионално мисля, че това беше една успешна година за мен. Искам да благодаря на съотборниците си и клубното ръководство, както и на треньорите, които минаха през Лаута”, коментира Иван Иванов.

„Имах нужда точно от този опит. Исках да играя постоянно, а не да влизам веднъж на десет мача. Радвам се, че се получи точно така. Ако бях в ЦСКА нямаше как да взема тази награда, която получих”, допълни защитникът.

Иванов също добави, че не се притеснява заради коментарите си преди пловдивското дерби. Тогава футболистът заяви, че дербито на България е именно Локомотив Пловдив - Ботев, а не Левски – ЦСКА.

„Не се притеснявам изобщо. Просто истината за момента е това. Вие сами видяхте какви мачове правят ЦСКА и Левски в последните години”, категоричен бе Иванов.

Чуйте цялото интервю в прикачения аудио файл.