Интертото: Херо наясно със състава за Грасхопър
Интертото: Херо наясно със състава за Грасхопър / netinfo
Часове преди началото на двубоя между Черноморец и Грасхопър, старши треньорът на клуба Димитър Димитров – Херо вече е наясно със стартовия състав за първия двубой от третия кръг на турнира Интертото.

На вратата ще застане изкаралият 5-дневни проби в Динамо Киев Владимир Стоянов, а пред него в отбрана съответно Траян Дянков отдясно, в средата - Мартин Ковачев, отляво – Ники Кръстев, малко пред тях Стефан Трайков и Леандро. Като дефанзивен халф ще се изявява Георги Караканов, а атакуващите полузащитници – отдясно Шенер Ремзи, отляво Ванчо Траянов.

Бразилецът с атрактивното име Мишел Платини ще играе плътно зад сънародника си Дуду, който ще е на върха на атаката на акулите. Схемата, на която ще заложи наставникът, е 5-4-1.

Двамата футболисти, които отпаднаха от групата са Любомир Божинов, заради разкъсани мускулни влакна на лявото бедро, и Атанас Чепилов.

Тази сутрин играчите на Черноморец направиха 30-минутна разходка, след което се прибраха да почиват след двубоя.

Съперникът на акулите е един от най-популярните отбори в Швейцария, като на трибуните на стадиона довечера се очакват около 6 хиляди техни привърженици. През изминалия шампионат тимът завърши на четвърто място в местната лига. Билетите за този двубой ще са с цени от 25 франка.