Илко Станчев води тренировката на Спартак
Илко Станчев води тренировката на Спартак / netinfo

Бившият треньор на вратарите и настоящ администратор на клуба Илко Станчев води днешната тренировка на футболистите на Спартак Вн от 16 часа. Тази тренировка е първа за седмицата след почивката, която бяха получили играчите след двустранната игра в събота. Станчев ще проведе заниманието днес на "соколите, тъй като наставникът Атанас Атанасов-Орела и главният мениджър Пламен Гетов не са във Варна, а в Плевен за участие в турнир на ветераните.


Опорният халф Будимир Джукич се очаква от днес да започне да се натоварва наравно с останалите и в събота да бъде на линия за гостуването на Пирин в Благоевград. Сърбинът се възстановяваше повече от 2 седмици от контузия. Срещу Пирин още двама футболисти ще бъдат на разположение на Наско Атанасов-Велимир Иванович, който се завръща в игра след 2 мача отсъствие заради червен картон и Иван Найденов, който също изтърпя наказание от 1 среща.

 

Междувременно само една тренировка направиха днес футболистите на Черно море. Тя бе встъпителна и те заложиха на лек крос. Утре предстоят двуразови занимания. Тогава ще стане ясно какво е състоянието на футболистите, които не взеха участие в контролата с Фарул и дали те ще бъдат на линия за домакинството срещу Черноморец Бс. Става въпрос за   Мишо Лазаров, Жовалдир Периш, Кирил Джоров и Владо Костадинов.