Илиев: Казах на съдията, че има Господ
Илиев: Казах на съдията, че има Господ / netinfo

„Не искам да правя разбор. То се усеща отвън. Знаех, че ще има фаулове и знаете как играят Тунчев, Котев, Евгени Йорданов. Видяхте колко нарушения бяха свирени. Конкретни претенции не мога да имам. Отидох само при съдията и му казах, че има Господ”, това заяви след загубата от ЦСКА наставникът на Берое Илиан Илиев.

„Не това е лицето на нашия отбор. Не можем да играем така на този стадион. Видяхме, че силите не ни стигат и именно затова се ориентирахме към този стил на игра. Иначе съм доволен от раздаването на футболистите ми”, каза още Илиев.

„Искам обаче да кажа, че не им прави чест на някои хора това което правят. Като видят някой паднал и дай сега да го мачкаме. Визирам мачовете с Левски, Славия, ЦСКА. Въпреки че ЦСКА води с 10 точки, когато вкараха гола настъпи някаква истерия тук, като че ли взеха КЕШ. Нормално е, радват се, макар че можеха да решат мача много по-рано. Две минути ни деляха от точката и в ситуацията, в която се намираме, тя бе добре дошла, но не ни стигнаха силите”, допълни треньорът на старозагорци.