Игор Томашич: Ако имаше публика, щях да се разплача
Игор Томашич: Ако имаше публика, щях да се разплача / netinfo
Хърватинът Игор Томашич, който изигра последната си среща за Левски заяви, че само липсата на публика е попречила да се разплаче.

„Пожелахме си един на друг много здраве и успехи. Беше ми по-лесно, че няма публика на стадиона, иначе щях да се разплача. Не ми е лесно да си тръгна и с един автогол. Нямам думи да ви опиша колко хубави бяха тези три години и половина”, заяви след мача със Славия Игор Томашич.

Защитникът призна, че не му липсват оферти, но отказа да назове името на новия си тим.

„Не се видяхме за последно с момчетата. Тази вечер ще излезем някъде, за да ги почерпя. На мен ми е трудно, но момчетата остават в Левски и трябва да се борят за титлата през следващата година”, продължи Томашич.

„Гошо, извинявай за това, че ти вкарах гол днес. Все пак вкарах във вратата на един страхотен вратар, най-добрият в България, а и не само тук”, допълни Игор.

„Ако поддържам добро ниво и треньорът на България иска да ме вика, аз съм готов да играя за националния отбор”, сподели Томашич.

Авторът на паметния гол срещу Удинезе коментира и назначението на Даниел Боримиров за спортен директор на клуба. „Смятам, че той е роден за тази позиция”, завърши вече бившият ас на Левски Игор Томашич.