Хьонес обяви война на Реал
Хьонес обяви война на Реал / netinfo

Едва след 20 дни започва пролетния полусезон в Бундеслигата, но шефът на Байерн вече е в топ-форма, пише немският всекидневник „Билд”.

Ули Хьонес навърши вчера 55 години. Той отпразнува своя рожден ден в Дубай, където баварците са на тренировъчен лагер. За него вчерашният ден бе перфектен, за да обяви война на конкуренцията, коментира „Билд”.

 

В първа жертва на Хьонес се превърна Реал Мадрид, съперникът на Байерн в 1/8-финалите на Шампионската лига. Испанците пожела изведнъж Франк Рибери, който в момента е на подготвителен лагер с Олимпик Марсилия също в Дубай. А баварците отдавна имат за цел да привлекат французина.Рибери трябва да дойде задължително, защото Себастиан Дайслер често отсъства заради контузии. И все пак според немския вестник Хьонес ще се наложи да почака, ако от Мадрид извадят милионите.

 

„Винаги съм казвал, че получаваме това, което искаме. Можем да имаме всички футболисти, които пожелаем”, отговори Хьонес от Дубай.

 

Втората жертва на вчерашния рожденик е Вердер, съперникът на Байерн в Бундеслигата. От Бремен поискаха бившия нападател на Аахен –Ян Шлаудраф. Но Ули Хьонес и компания ги изпревариха, коментира изданието. Трансферът на младия футболист в Мюнхен вече е факт.

Но това не е достатъчно, защото мениджърът на баварците заплаши Бундеслигата и европейския футбол с агресивна политика и още много, което ще последва. „Байерн ще бъде шампион не само на Германия, ние ще спечелим и най-комерсиалния футболен турнир!”, завърши Хьонес.