Христов: Помислихме, че мачът е свършил
Христов: Помислихме, че мачът е свършил / netinfo
Вкаралият двата гола за Ботев, с които направи изключително интригуващ полуфинала с Литекс, нападател Георги Христов заяви, че канарчетата са помислили, че вече са на финал, след като водеха с 2:1 до 78-ата минута, преди в крайна сметка да допуснат три гола за 12 минути и да отпаднат след загуба с 2:4.

„Може би пак се получи същото, което и с Локомотив Пловдив, когато водехме с един гол и си помислихме, че мачът е свършил. Натиснаха ни, не трябваше може би така да се прибираме и ни вкара, което може би се оказа решаващо”, коментира Христов.

„Нямам обяснение. Така се получи. Много тежка загуба за мен, много тежко го приемам, но трябва да продължим напред. Футболът за това е най-великата игра, защото се получават невероятни обрати. Днес се получи невероятен мач.”

„Няма за какво да се получава психологически срив, защото няма за какво да играем, не можем да изпаднем. Мислим за изключително важния мач с Левски, който ни предстои, трябва да го забравим възможно най-бързо”, каза още голмайсторът на Ботев.