Христо Йовов: Най-лошото е, че на мача ще дойдат недоволните
Христо Йовов: Най-лошото е, че на мача ще дойдат недоволните / netinfo
Крилото на националния отбор и Левски Христо Йовов сподели притесненията си, че на предстоящата среща с Румъния ще дойдат фенове, които са негативно настроени.

„След такива мачове, като срещу Албания очаквам сега на стадиона да дойдат най-негативно настроените запалянковци. Те веднага ще покажат своето недоволство, а това ми се струва нереално”, отбеляза нападателят Йовов.

„Нормално е да има лека разлика в настроението в сравнение с това, което беше в моментите, когато имахме шансове да се класираме. Както казаха моите колеги и треньорите, остава ни този мач за чест срещу Румъния”, допълни в интервю за Гонг Христо Йовов.

„Като сбор точките са ни доста и мисля, че ще има отбори, които с по-малко точки ще се класират. Няма смисъл да говорим предварително, мачът ще си покаже, кой е по-добър отбор, ние или румънците”, отсече националът.

„Снощи коментирахме на дълго и нашироко със Стилиян. Аз мисля, че той заслужава да играе постоянно и в клубния си отбор, защото е доказан футболист. В последните два-три мача играе на високо ниво, даже влезе в отбора на кръга след последните мачове. Това мисля, че е достатъчен показател”, каза още опитният Йовов.

Футболистът на Левски коментира и ситуацията, около договора му със „сините”. „Още когато се появиха тези спекулации казах, че няма смисъл да се коментира. Ръководството се събира, решава дали си нужен и ти предлага договор. Ако ли не, ще трябва да продължа кариерата си някъде другаде. В днешно време се обръща внимание повече на негативните неща в пресата. Това е един от проблемите на българския футбол, защото колкото повече се пишат положителни неща, толкова по-добре”, завърши изказването си за Гонг Христо Йовов.