Хичо: Победата срещу ЦСКА е задължителна
Хичо: Победата срещу ЦСКА е задължителна / netinfo
Титулярното ляво крило на Левски Николай Димитров заяви в интервю за Гонг, че една от целите пред отбора до края на сезона е да спечели дербито срещу ЦСКА.

„Сигурно е, че в следващите мачове до края ще играем само за победи. Особено важно е да победим ЦСКА в дербито и да зарадваме нашите фенове, в тази така да се каже, нулева година. Отборът няма как да се развива без да мине през тежките мачове. В тези двубои ще се види до какво ниво сме стигнали”, отбеляза младежкият национал на България.

„Навлязохме в добре серия от победи. Отборът на Черноморец е един от стойностните в България. Няма да ни е никак лесно, защото този тим има добри изпълнители, а и играят добре организирано. Левски е орисан да побеждава, така че трябва да търсим трите точки”, отсече Николай Димитров преди отпътуването на Левски за Бургас.

„Всеки може да бие дузпи. Треньорът определя това в дадена ситуация”, коментира Димитров, който реализира на два пъти от бялата точка, която от своя страна бе един от проблемите на Левски.

„Прочетох, какво са написали в Англия за Арсенал. Гледам изобщо да не ги мисля тези неща, защото сега на дневен ред е Левски. По време на подготовката ми беше много по-трудно да се абстрахирам от целия този шум”, откровена бе младата надежда на Левски.

„Нашият отбор работи, за да стигне до групите на УЕФА. Гледаме да се развиваме, за да търсим добро представяне в Европа през следващия сезон”, продължи Ники Димитров.

Крилото коментира и качествата на основния си конкурент в състава на Станимир Стоилов Жоазиньо. „Всеки, който е гледал нашите тренировки и мачове, вижда че той е много класен футболист. Това се отнася за всички играчи на Левски, защото на всеки пост имаме по двама, а и по повече качествени изпълнители. Всеки футболист в Левски е длъжен да се бори за мястото си със зъби и нокти, както аз и Жо го правим”, завърши интервюто си за Гонг нападателят на „сините”.