Хичо: Избистрил съм си главата
Хичо: Избистрил съм си главата / netinfo

Николай Димитров сподели за Гонг преди заминаването на Левски за Австрия, че не мисли за трансфер, а затова, как да се потготви оптимално за новия сезон и мачовете от Шампионската лига.

„Беше доста тежко през изминалата част от подготовката. Имаше много тичане, сега предстоят повече игри с топка и контроли. Надявам се да се подготвим по най-добрия начин за Шампионската лига”, каза Хичо.

„Не знам, засега съм си тук. Всичко около мен е спокойно и гледам да се подготвя добре, за да играя в Левски. Отдавна съм си избистрил главата и целите ми съвпадат с тези на Левски.”

„Имах разговор с Лъчезар Танев. Имаше няколко оферти, като преценихме, че няма смисъл да се ходи в този отбор. По-добре да остана тук, имам накъде да се развивам в България.”

„Още ни е доста трудно да свикнем с новите изисквания на треньора, но в тези пет-шест контроли смята, че съставът ще се избистри и представянето на нас, футболистите ще стане по-добро”, смята Димитров.

Талантливият футболист сподели, който доскоро играеше основно като крило, сподели, че се чувства отлично и като полузащитник, както го използва треньорът Велислав Вуцов.

„И двете позиции си имат и предимства и недостатъци. Лично аз като полузащитник се чувствам много добре, имам повече свобода по терена. Естествено иска се и повече тичане, но мен това не ме плаши, така че се чувствам по-добре и на двата поста”, заяви Хичо на аерогара София.