Хичо: Добре ми е в Левски, не съм се чувал с Лъчо от месеци
Хичо: Добре ми е в Левски, не съм се чувал с Лъчо от месеци / netinfo
Спряганият за трансфер в чужбина Николай Димитров заяви в интервю за Гонг, че не се е чувал с агента си Лъчезар Танев от края на миналия шампионат. „Откакто излязохме в почивка не съм се чувал с мениджъра си. Той знае как стоят нещата, но не сме се чували. В никакъв случай няма да съм разочарован, ако не замина за чужбина. Вили ме иска, а плюс това имаме шанса да се пробваме в Шампионска лига. Аз си обичам Левски и винаги ще ми е добре да играя за родния ми клуб”, сподели талантът.

„Ако питате дали отборът ни има потенциал за нещо сериозно в Европа? Отговорът е, че имаме сили. Със сигурност обаче има много важни фактори, които влияят. Трябва добър игрови стил и късмет”, продължи за Гонг Николай Димитров.

„Натоварванията са големи, но това е нормално. Тренировките са различни от тези, които ни правеше Станимир Стоилов. Всеки треньор си има собствен почерк и стил. Новият треньор се държи много човешки с всички в отбора”, допълни младото крило на Левски.

Ники Димитров сподели и впечатленията си от новите играчи в Левски. „Специално за Гонзо и Гошо Христов няма, какво да говорим. Те са страхотни футболисти. Познавам добре Джуни Яшар, защото сме играли заедно при юношите. Струва ми се, че мароканецът Рашид ще е попадение в селекцията ни. Прави ми страхотно впечатление”, каза още Хичо.