Херо: Притеснявам се от съдията
Херо: Притеснявам се от съдията / Снимка: Sofia Photo Agency
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви специално за Гонг, че е притеснен от рефера Николай Йорданов преди утрешния мач срещу Левски.

„Притеснявам се от съдията. Този рефер беше наказан за Сливен - ЦСКА, онзи ден на Литекс и Локо Мз също се представи неубедително. При положение, че всички съдии са свободни не знам защо се назначава този съдия, който не се намира в най-добрата си форма и състояние, за да му се възложи такъв мач. Знаете отношението на надзорника на съдиите към нашия клуб и за това ние сме потърпевши от съдиите”, коментира Димитров.

Той изрази своето съжаление, че няма да бъде на резервната скамейка. „Най-много съжалявам, че съм наказан незаслужено. В единствения случай, в който съдия призна, че не съм репликирал, даже Апелативната комисия нямаше желание да погледне записа. Като знам какво отношение има един човек към мен и който се стреми да ми отнеме лиценза, да ме накаже и да ме линчува дори, само и само да задоволи своето его, не съм изненадан от това, което става”, сподели още Херо.

Бургаският специалист каза още, че очаква труден и тежък мач срещу Левски. „На фона на игрите имаме потенциал да го спечелим. Левски има добър потенциал. Като качество и съдържание на играта показваме по-добри игри от Левски. Проблемът ни е в последната фаза, вкарването на гола. За голямо нещастие изтърваваме много положения”, каза още Димитров.

Бразилецът Мишел Платини е единственият футболист, който е с проблеми и може да не играе в утрешния мач. Трайно контузени са Владо Стоянов и Стефан Трайков. Димитър Димитров призна, че на вратаря Иван Чворович му липсва 2-годишна игрова практика, но се справя добре под рамката.

„Ще гледам мача от трибуните. Иван Цветанов ще се справи с мача. Ние мача го проиграваме предварително. Знаем какво трябва да се направи при един или друг резултат. Сценарият се прави предварително”, разкри Димитров.