Херо: Оптимисти сме, но Грасхопърс е фаворит
Херо: Оптимисти сме, но Грасхопърс е фаворит / netinfo
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров обяви победата и отстраняването на Горица за напълно заслужени. Херо е изключително доволен от представянето на своите футболисти и изрази оптимизъм преди двубоите с Грасхопърс, но подчерта, че швейцарците са фаворити в битката за влизане в Купата на УЕФА.

„Заслужена победа с оглед на головите положения. Особено през първото полувреме доставихме поредна порция голови положения”, коментира Димитров.

„След като отсъди дузпа за нас съдията тотално обърна свирката и помагаше на домакините, но момчетата играха много мъжки и стигнаха до този успех.”

„В началото на мача словенците имаха единствено положение, докато ние създадохме доста. С оглед на представянето ни съм оптимист за предстоящия сблъсък с Грасхопърс. Този мач беше показателен за израстването на нашите футболисти.”

„Техният треньор се държа много грубо, псуваше нашите футболисти и правилно бе изгонен, това беше много грозно от негова страна.”

„Грасхопърс е фаворит, имат много добри футболисти, тепърва ще започнем разузнаването на швейцарците”, каза още Херо и добави, че за разучаването ще се допита и на двама от четвъртите в света, живеещи в страната на часовниците – Петър Александров и Красимир Балъков.