Херо: Няма какво да губим срещу Грасхопърс
Херо: Няма какво да губим срещу Грасхопърс / снимка: Gong.bg
„Грасхопърс е може би най-титулуваният отбор в Швейцария, с 28 шампионски титли. Тръгваме към този мач със самочувствието и нагласата, че няма какво да губим”, заяви пред Гонг наставникът на Черноморец Димитър Димитров – Херо за Гонг, преди срещата от Интертото с швейцарския тим.

„Краси Балъков и Пепи Александров ми помогнаха доста като информация за схемата на игра и като поведение на футболистите им. За голямо съжаление нямаме обща представа за настоящото състояние на техния тим. По техните думи имаме много сериозен противник, който ако се играе тактически правилно и здраво срещу него, може да бъде излъган.”

„Проблемите пред отбора са свързани със старите контузии, има няколко състезатели, на които няма да мога да разчитам. Иначе от играчите от мачовете с Хит Горица ще мога да разчитам на всички.”

„В никакъв случай от контролата с Берое не могат да се правят крайни изводи за състоянието на тима, тъй като пуснах резерви, чужденци и играчи на проби. Исках да видя състоянието на тези, които не взимат участие често.”

„Тази година е доста по-различно с мачовете от Интертото. Имахме достатъчно време да си починем. Знам за мнението на специалистите за участието в Интертото, и го споделях, но вече този форум дава и право за кандидатстване в УЕФА, което е доста по-различно от преди”, коментира пред Гонг Херо.