Херо: Амбицирани сме да спечелим реванша срещу Грасхопърс
Херо: Амбицирани сме да спечелим реванша срещу Грасхопърс / netinfo
Амбицирани сме да спечелим реванша с Грасхопърс от третия кръг на турнира Интертото, заяви наставникът на Черноморец Димитър Димитров-Херо по време на последната тренировка преди утрешния сблъсък от 20.45 часа на стадион Георги Аспарухов.

„За тази цел ще рискуваме, като още от началото ще заложим на нападателна игра дори да се пооголим в защита. При нас проблемите идват от това, че ни липсват основни изпълнители като Георги Божилов, Марсио Нуньо и Костадин Дяков, които са трайно контузени”, подчерта Херо, цитиран от БТА.

„Резултатът от първата среща е нереален, но въпреки това ще ни бъде доста трудно да надиграем швейцарския тим и да постигнем частичен успех. Но пак казвам, че със всички сили ще се стремим поне да запишем победа”, каза още Димитров.

На въпрос може ли Черноморец да отстрани Грасхопърс старши треньорът на бургазлии отговори така: „Ще бъде изненада за самите нас, ако го направим”.

„Липсата на международен опит ни изигра лоша шега в първата среща. Направихме много слабо първо полувреме и това ни костваше тежката загуба. През втората част нещата стояха по съвсем друг начин, но пък вратарят им се прояви в трудни за тях моменти. Затова пак казвам: ще се стремим да притиснем съперника още от началото. Дано имаме и малко шанс, за да зарадваме привържениците си с победа с какъвто и да е резултат”, завърши Херо.