Хаос при португалците, и Куарешма подписал
Хаос при португалците, и Куарешма подписал / netinfo
Пълен хаос е на път да обхване лагера на португалците, които след като в сряда се класираха за четвъртфиналите изглежда тотално забравиха, че са на Европейско първенство и насочиха мислите си напред в бъдещето след края на Евро 2008.

След постоянните слухове за трансфери на Кристиано Роналдо, който дори се видя на снимки във вестниците, как говори с треньор на Реал Мадрид и спекулациите около Деко, бомбата падна от треньора Луис Фелипе Сколари, който бе обявен за новия мениджър на Челси непосредствено след победата с 3:1 над Чехия.

След наставника дойде и автора на третия гол срещу чехите Рикардо Куарешма, който обяви, че е намерил изход от потъващия кораб Порто и вече е уредил бъдещето си.

„Вече подписах с голям клуб, но не мога да кажа нищо повече”, заяви Куарешма, който попада в списъците на Интер, Реал Мадрид и Челси.

Порто, който спечели титлата в Португалия през миналия сезон, не бе допуснат да участва в Шампионската лига заради разкрития за уредени мачове през сезон 2003/04 година и ще изпита сериозни финансови проблеми без приходи от евротурнирите, заради което ще продаде част от звездите си.