Хамбургер го закъса с нападателите
Хамбургер го закъса с нападателите / netinfo
Старши треньорът на Хамбургер Хууб Стевенс има сериозни проблеми в нападението, съобщава спортното списание на Германия „Кикер”. Хуан Пабло Гереро отбеляза два гола при победата с 4:0 над Хонвед Будапеща в турнира за Купата на УЕФА и си спечели титулярно място за срещата с Байерн. Тогава обаче жокер се оказа другият офанзивен футболист – Мохамед Зидан. „Не знам, кой от двамата ще започне в двубоя с Айнтрахт Франкфурт. Все още не съм решил”, каза преди дни холандският наставник. Сега обаче ситуацията коренно се промени.

Гереро ще пристигне във Франкфурт едва днес следобед. Нападателят игра за националния отбор на Перу в приятелската среща с Боливия в сряда. Това означава, че националът няма да разполага с време, за да тренира със своите съотборници. Зидан пък се оплаква от силни болки в коляното, това бе причината да се завърне още през уикенда в Германия. Египетският национал трябваше да представя тима на страната си също в контролна среща с Бурунди.

Бившият играч на Майнц тренира във вторник и в сряда с Хамбургер, така че има вероятност да бъде на линия за утрешната среща. „Не съм напълно убеден, че той ще може да играе”, предпазлив е Стевенс. Вариантът Гереро да започне сред стартовите единайсет срещу Айнтрахт обаче бе почти изключен от специалиста.

Двамата нападатели обаче при всички положения ще са напълно готови за срещата от първия кръг на УЕФА срещу Литекс. Германците гостува на Градския стадион в Ловеч на 18-и септември от 19 часа.