Гуардиола иска да задържи Роналдиньо
Гуардиола иска да задържи Роналдиньо / netinfo
Толкова сигурната продажба на бразилската звезда на Барселона Роналдиньо след края на доста слабия сезон за каталунците изглежда, че няма да се състои. Новият старши треньор на отбора Хосеп Гуардиола е на път да отреже мераците на Манчестър Сити и Милан към Рони.

Новият наставник на Барселона изрази своето желание пред радио „OndaCero” да разговаря с Роналдиньо, след което да вземе решение дали ще му е необходим или бразилецът ще бъде продаден.

„Надявам се в следващите няколко дни да мога да разговарям с Роналдиньо относно неговото бъдеще, защото аз си мисля, че той може да даде още неща на Барселона”, сподели Пеп.

„Все пак той ще реши къде ще продължи кариерата си, но смятам, че трябва да проведа един разговор с него, след което ще стане ясно всичко. Аз не искам да затварям вратата пред Роналдиньо без да съм говорил с него, защото това, че е бил в лоши отношения с Рийкард в края на изминалия сезон нищо не означава”, добави легендарният футболист на Барса.

„Зависи от отговора на Роналдиньо разбира се, но аз бих го задържал в моя тим, защото такива звезди се раждат рядко, а и ако я имаш в тима си, не трябва да я изпускаш”, завърши новият старши треньор на Барселона Хосеп Гуардиола.