Грозданов: Не съм скрил нищо от пратеника на Оцелул
Грозданов: Не съм скрил нищо от пратеника на Оцелул / netinfo
Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов заяви, че е доволен от спечелените три точки срещу пловдивските „железничари”. Срещата от първия кръг на А футболна група завърши при резултат 2:1.

„Мачовете между Локо Сф и Локо Пд се характеризират с открит футбол и много голове, така беше и днес”, каза наставникът след края на двубоя.

„Играхме на приливи и отливи, след като поведохме с 2:0 ритъмът се накъса. Най-доволен съм от трите точки, които са много важни в първия мач от първенството. Не съм доволен от гола който допуснахме в края. Опитни играчи като моите, при резултат 2:0 не бива да се стремят да вкарват трети и четвърти гол и да се втурват напред. Така те се оголиха в защита и ни вкараха гол. Ако това се случи в мача с Оцелул, може да се окаже фатално”, коментира Стефан Грозданов.

„Не съм скрил нищо от пратеника на румънския Оцелул, може би само това, че намалихме оборотите, след като поведохме с 2:0”, допълни специалистът.

Старши треньорът на Локо Сф разкри, че положението на контузения Калоян Караджинов не е добро, но все още не може да се прецени, дали той ще бъде в състояние да играе в четвъртък срещу Оцелул.

В четвъртък „червено-черните” ще се изправят срещу румънския тим в мач от втория квалификационен кръг на Купата на УЕФА.