Грозданов: Излизаме за победа утре
Грозданов: Излизаме за победа утре / netinfo
Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов сподели специално за Гонг преди утрешния двубой от първенството с Литекс, че очаква неговите момчета да излязат за победа срещу прекия съперник за третото място, като добави, че преднината от четири точки няма значение.

„Не мога да определя предстоящия ни мач като решителен, по-скоро като важен, тъй като ни остават още доста срещи до края на първенството. Всъщност това се отнася и за трите отбора, които се борят за третото място, включвам и Славия. Според мен Левски ще е втори”, заяви Грозданов.

„Има спад в играта ни, затова и Литекс успя да стопи преднината ни. Това се дължи на много неща, едно от тях, е че от състава постоянно се изключват много ключови фигури заради наказания или контузии”, продължи спецът.

„Няма да мога да разчитам на наказания Пасков и остават двама души, които са под голяма въпросителна – Савич и Диян Дончев. Има някакъв шанс да използвам Дзафверович, до края на днешния ще трябва да се реши това”, коментира още той.

„Най-добрият вариант за нас е да хвърлим всички сили за победа утре, без значение на четирите точки преднина. На мен ми прави добро впечатление селекцията, която направиха ловчанлии и липсата на бели петна в състава. А това, че прави грешки се видя и в мача с Видима и дори в последната си среща”, каза още Грозданов.

„Момчетата ми знаят кои мачове са решаващи и са показвали, че могат да излязат от тях с чест. Доста неща оказаха влияние върху представянето ни – едно от тях са постоянните нападки към играчи, треньор и клуб. От друга и реферите, които ни свириха”, сподели старши треньорът на Локомотив София.